Träning och mys

I går gick jag och tränade när solen kom fram, tanken var att jag och babe skulle sola men ingen sol på förmiddagen. Det var ett mycket bra träningspass och jag var helt slut efter ;) !

På kvällen var det mys för hela slanten :D hemma hos Ida och Daniel :) grilla, vin och Eurovision. ;) & denna gången var det rätt låt som vann :D !!!

Nu strax bär det av till Ullared :D en solig söndagsmorgon, morsdag och allt :) !

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/3058048/images/2012/pic_204364798.jpg" class="image">


Vilken mysig dag

Förskolans dag och vi går in för det, precis som det ska vara. :) ansiktsmålning, målning, dans och allt möjligt mysigt!

Nu på kvällen har föräldrarna kommit på grillkväll :) det har varit jättemysigt och roligt att många kom :) !

Jag är så trött och värd en dusch nu ;) ! Har en fjäril i ansiktet, efter att duktiga Cecilia målat mig i ;) !


Jo då

I går när jag kom hem, efter att ha stängt gick jag och babe till gymmet. Kom på nu varför jag gärna inte tränar på kvällen.. Fy med folk. Men det gick ju... Konditorn mage, rygg och rumpa :) bra grejer det där ;) ikväll är det thaiboxning, med min onda tå. :/ ha.

Nu sitter jag och väntar in bussen. Ska till jobb :) slutar "tidigt" i dag så ska väl hem och röja undan. Njuta på balkongen ;) Yeah!!!

(vilket tråkigt morgon inlägg!!!! Br..)


Träning

Jag som skulle träna i dag.. Mina fötter är inte riktigt i bruk. Min tå mår inte alls bra, kanske en spricka i den :/ ! Jag tror jag har brutit den! Ont gör det i alla fall! Br.. På onsdag kör vi i alla fall så det ryker :)



Lämnar en bild på en tränad mig ;) just för att jag saknar träningen :)


Solen

Åh vackert vackert väder. Människor som badade nere på stranden, människor som går runt i shorts :) kan man säga att sommaren är här ? Jag hoppas på det

Jag och älskling har gått och gått och gått. Jätteskönt :) tog en kaffe och avslutade med lite mat :) perfekt söndag!


Utgång

Oj oj oj.. Vet inte när jag var ute senast (förutom när jag fyllde år) och hade så kul. Drack drinkar som jag aldrig brukar dricka och dansade på med Lina :) det var en segstartad kväll som började med gäspningar och slösnack, när vi kom ner fortsatte det i samma anda. Vi gick runt och kollade lite folk, tog en dricka och sedan började kvällen! Hahahah.. Fy!

Jag mådde inte bra när jag kom hem men i morse mådde jag hur bra som helst. Lite bakis mage och lite ont i huvudet. Jag trodde att jag skulle ligga hela dagen! Icke ;)

Nu ska jag och min kära sambo, som förövrigt inte mår så bra ner till stan! :) vackert väder, då sitter man inte inne ;)

Ha en kanonsöndag :) mys ordentligt :)


Tagga

Träning på gång :) nu taggar vi.


Älskling

En älskling min älskling


Finaste

Det absolut finaste i mitt liv, <3


åh, fin design

Jag tror jag måste börja blogga nu, mer ordentligt. Kolla min fina design istället ;)
Nu måste jag bara hitta så att jag kan ändra min profilbild, för den som är där nu är väl inte jättekul ;) ?
Jag blev faktiskt riktigt sugen att börja blogga igen, på heltid lixom, vi får väl se vad filuren här på andra sidan skärmen får för sig att skriva om bara.. Hm. svårt ;)
Nu ska jag in och mysa med lite fruktsallad med älskade i soffan. Vi lär höras snart igen, jag lovar :)

bajsdag

usch vilken dag, en riktig bajsdag. ursäkta uttrycket men fy. jag orkar ingenting i dag, trött och riktigt jävla gnällig. känner att jag nästan kan lipa när som. jag är glad att det är träning i dag.. 

när jag väl satte mig och tänkte att jag skulle skriva ett inlägg hade jag hur mycket som helst att skriva tänkte jag men nu, hm.. ingen aning vad jag ska skriva! ;) jag har ju berättat om min pipdag, ska jag fortsätta med det? hur kul är det att läsa om ? & hur mycket vill jag egentligen blotta mig, för vem läser min blogg (ingen kanske, med tanke på att den knappt uppdateras ;P) jag ser dock att några är trofasta. men åter till det, hur mycket ska man blotta av sitt liv i en blogg? jag har rätt att kunna skriva om vad som helst, faktiskt. ingen ska få kunna döma mig för att jag tycker annorlunda än någon annan. . ingen ska få se ner på mig för att jag gör en sak som ingen annan gör. . ändå väljer jag att inte öppna upp mig för mycket, för dessa människor finns. tråkigt nog!

Om en person du talar med inte tycks lyssna, var tålmodig. Det kan helt enkelt vara så att han har lite ludd i ena örat.
/Nalle Puh
image description
Det bästa i mitt liv, ♥ !

Zara

Åh, i dag ska jag och mamma till Zara som öppnat på väla :) !!! Spännande och jag är helt spänd ;) hoppas på att det ska finnas massa fint ;)

Blir en solig bild på det i dag ;)


Mycket stolt

Är så stolt över Cornelia. Hon var så duktig i dag när hon hade uppvisning!


Ladda ner en gratisdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu