Rihanna.

En timme innan konsert blir Rihanna akut sjuk. Hon är utmattad och har ett virus i kroppen. Hm. . Okej? Min fråga är ifall man inte känner sånt här innan. 40 minuter innan. Tycker det är skumt.

Det sägs att hon twittrar om att hon ligger inne på sjukhus. Dropp i armen, dock kan det vara vilken arm som helst. Ja, jag är skeptisk mot detta. Akut sjuk? Vette tusan!

Vi får väl helt enkelt se om det blir någon kompensation för detta. En fruktansvärt bra konsert hade varit bra ;D !!


Kvinna.

:)


Mot Malmö :)

I dag intar vi arenan igen, RIhanna ska smeka våra trumhinnor :) det ska bli magiskt. Britney tyckte jag var himla duktig, dock inte i klass med Madonna eller Celine dion ;) men fortfarande bra.

Jag hör av mig ikväll med bilder :D !


Lördag.

Planeringarna är klara, känns kanonskönt. Har nu bara en skrivuppgift kvar, den ska jag ju klara att bli klar med på tisdag. Får åka ner till biblioteket och snoka rätt på någon bok. Planerna i dag är att passa Sonias barn. Efter det (vid 21) är det hem. Jag är fan sugen på att sätta mig och ta en öl någonstans. Men i morgon bär det av till Ullared. Inte alls fel! :) köpa alla julklappar och annat skit. Träningen har fan legat på is nu. Det känns! På tisdag måste jag inta gymmet. Måndag går ju inte då jag och syrran ska se Rihanna ;) ! Ha en kanonlördag! :)

design.

Min design syns bara på mobilen, inte på datorn. Jättekonstigt. Får se i fall den kommer upp sen. : ) eller så kan ni ju säga till om ni ser mitt namn och mina svarta bakgrund? : ) kanske min profilbild också? Den ser jag inte alls. : ( :D

Haha.

Jag älskar att jag stavat fel på min header. Hahah. Men det gör inget, får ändra den när jag kommer hem. :)

Är på väg ner till skolan. Är inte alls taggad för det. Det är väl bara att köra :) ! Storhandling som gäller när vi båda kommer hem i dag, inte jättekul men det måste. Ska börja med matschema nu som Togge trollat ihop. Ska bli intressant. Måste ta tag i träningen också. Tiden har ju inte direkt funnits där nu om jag säger så :/ men det kommer :) !

Slänger upp en bild från sm-firandet i söndags ;) !


:)


God morgon.

I går var jag hos mitt guld, var med Dolly på simningen och sedan gjorde vi pumpor ;) ! Halloween är ju runt hörnet bara :D !

I dag blir det klippning och sedan ner till skolan. Har handledning och sedan hem igen :) ingen lång dag i dag - skööönt :) !

Ha en fantastisk torsdag :) ! Puss.


Morgon.

Morgon har guld i mun ;) ?

Här sitter jag. Ska jobba i dag och trodde att jag började klockan åtta. Men icke, jag börjar nio. Skönt :) ! Lite lugn morgon. Det är inte alls illa pinkat. Mor lilla har fått komma hem nu, känns skönt :) !

I dag är det äntligen fredag. Så himla skönt :) fast att hela helgen är uppbokad så :) .

Nu ska jag fortsätta med min lugna morgon :) ha en toppen dag.

Puss och kram


Om jag kunde trolla.

Om jag kunde trolla, då skulle jag trolla bort alla onda ting.

Vänder.

Tänk, på två dagar kan livet vända. Fort! En ständig rädsla, oro.

Det finns bara en av varje människa, och detta är min mamma som ligger på sjukhus, med ett halv hjärta. Hela hennes liv kommer att förändras, jag har kastat alla hennes cigg, hon ska börja äta bättre. Nu jävlar ska det bli bättre. Jag vill inte se min mamma så här.

Nu är jag på väg till mamma sen ska jag äntligen slinga mitt hår. Har jag inte gjort sen i somras. Kan tänka er hur mitt hår ser ut ?


<3

If you need me, call me
No matter where you are
No matter how far
Just call my name
I'll be there in a hurry
You don't have to worry<\i>


Lösen skyddad.

Jag har kommit på mig själv, jag har skrivit mycket i mina dagar men aldrig vågat publicera det. Nu kommer jag ha en lösen skyddad blogg, där jag verkligen kan skriva ner hur jag känner! Är någon intresserad att följa mig där, skriv ett inlägg. Jag kommer inte ge ut lösenordet till vem som. Det måste ni förstå, då hade jag lika bra kunnat skriva öppet, här. Puss!

orkar inte.

återkommer. för mycket som händer nu!

Plugg

Pluggsöndag med Gunay & Mailoo så klart ;)


Frukost :)

Då var det söndag :) ! Ska ner till Malmö i dag. Pluggsöndag med Gunay :) ! Ska bli intressant och se hur mycket som fastnar. Haha. .

Nej, dags att göra sig i ordning :) vi hörs säkert snart igen.


Detta är rätt kul :)

Det är ju skitbra att kunna blogga från mobilen :) det gillar jag. Det kommer garanterat fler inlägg nu ;) ! Togge är på väg hit. Ska käka lite taco och dricka någon öl. Imorgon är det pluggdag hela dagen med Gunsan ;) ! Ska bli kul att läsa lite, faktiskt ;) ! Nu ska jag dra något gammalt över mig :) !

Slänger in en bild ifrån modevisningen. Innan vi gick :)


Besviken.

Många vänner finns där när allt är bra. När man helt plötsligt faller djupare ner i det svarta djupet försvinner även vännerna. jävligt glad att jag har min fina fina familj.

Hej

Nu händer här grejer ;) får se om detta kommer fram :) ! Vi gör ett försök.


Puss


Nu är jag här igen.

Kanske är det så, har man en gång bloggat på blogg.se, kommer man alltid tillbaka ;)
Jag hoppas att det kommer fler inlägg nu när app:en kommit! :) ska bli kul och se.
Vi hörs :)

Ladda ner en gratisdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu