Jag måste erkänna!

Jag har gjort ett misstag, ett ganska stort misstag. Jag har tagit en vän förgivet. Det får man inte..
En vän jag känt i 10 år är inte min vän, han är som en bror för mig. Han har nog sett alla mina sidor, sagt åt mig när jag är pinsam när jag varit jobbig, utan att döma mig. Sagt åt mig när han tycker jag gjort fel men även rätt! Talat om när jag gjort något bra.

Vi kissade på samma toalett utan att ens bry oss. Sovit i samma säng. Han är nog den första killen som sett mig osminkad utan att jag ens brytt mig.

Förlåt Togge om du någon gång känt att jag tagit dig för givet! Jag önskar dig ett förbannat gott nytt år! Vi ses 2012 :)

Sista bilden är nyår 2007 :) !!


Gott nytt år :)

Nyår!

Jag vill önska er alla ett gott slut och en god början på det nya året :) ! Jag hoppas att detta året som kommer blir ett bra år. Jag orkar inte fler motgångar och nästa år vill jag ha många skratt och mycket kärlek! Inte bara för mig utan för min familj också, vi förtjänar ett fantastiskt år. Jag säger det utan att ens känna mig ego :) !

Ikväll blir det relativt lugnt på Grand med fantastiska vänner och älskling. God mat och mysig kväll är vad jag behöver. Precis i dag :D ! Detta firas med Sofia och Otto. Sofia och jag har verkligen hittar varandra efter tragiska omständligheten, säger man så? Hon har varit den som legat på mycket och frågar hur vi mått och brytt/bryr sig. Det kommer kännas kanon att fira in det nya året med en av dem bästa. :)

Jag önskar mamma, katta, morfar och syster, Magnus och mitt guld världens bästa nyår! Och givetvis calles pappa, mamma, paul, Patrik och Denize :)
& min fina vän Helena, gott nytt år hjärtat.

Nu ska jag hoppa in i duschen. Locka håret gör jag på hotellet ;) ! Känns skönt att sova på hotell ;) !

Ha en kanonkväll och ta hand om varandra! Pussar och kramar.



God jul.

G o d j u l alla fina där ute :)


Nu är vi på väg ner till syrran m. familj. Mysigt. Julafton i dag. Helt sjukt! :) solen är framme och himlen är blå. Haha.

I morse hände något underligt. Jag vaknade av att någon sa till mig - "lägg bort alla bekymmer i dag, det är julafton i dag Madelen" . Jag tror definitivt att det var en hälsning ifrån himlen. Min fina mormor <3 god jul älskade ängel.

God jul alla :)


Snö snö snö.



SNÖ SNÖ SNÖ <3





Hur mycket orkar man som människa?

Jag har ofta tänkt, efter detta år som gått och när jag blickar tillbaka. Hur mycket orkar man som människa? När säger kroppen stopp ? Och när den väl säger stopp vad händer då ?

Detta året har inte varit ett bra år. Jag måste ändå se det som att det gjort mig starkare. Efter allt som har hänt har jag börjat lyssna på mig själv och vad jag egentligen vill, inte längre vad jag tror andra vill ha utav mig.

Jag vet inte hur eller vad jag ska börja med. Men alla som känner mig vet vad året erbjudet oss, massa svårigheter. Misshandel, telefontrakasseri, hot, skolan och mamma. Detta är stora delar av året. Sen har småsaker också hänt, vilket också spelar roll. Men ändå så sitter man i soffan och faktiskt skrattar. Man ler för vad man har, en familj som alltid finns där. En sambo som får stå ut med mina vredesutbrott. Vänner som lyssnar. Jag undrar igen hur stark människa är.

I dag har jag och mamma gått i stan. Åt på haket och mös runder :) mysigt. Inte alls fel så här innan jul ;D ! + syrran m familj har ju fått en ny bäbis ;) hårig sådan. Så fin, liten gismo :D !!

Nej, nu ska jag se till att babe slutar spela tv-spel. Nu är det dags för lite film :) !

Ha en kanonkväll :)


Redovisning

Sitter i skolan nu och har redovisning. Mycket tankar kring bedömningar. Lite drygt att lyssna på sex redovisningar men intressant :) !

Sista dagen innan jullovet ;) har ju ett arbete att skriva men det funkar. Ska jobba en del också :) ! Mysigt.

Julfesten var grym. Det var toppen! Om jag säger som så, det som hände på Julfesten stannar på Julfesten! Haha ;)

Just det, titta vilken fin bild Frida (jag) har skrivit/ritat. ;) hahha.


Lördag. :)

Lördag i dag, julbord med Fantasia förskola :) ! Kommer bli så mysigt.

I går efter jag hade jobbat åkte jag ner till guldet. Vi skulle ha mysfredag, de bestämde sig dock att blunda klockan åtta. Haha. . Där satt jag själv i soffan ;) ! I dag vaknade jag tidigare än dem och när de kom in till mig låg vi och mös ett tag innan morgonen tog fart. Är nu på väg till Lund och ska möta Togge på tåget. Sen tar vi en runda på stan innan det är dags att göra sig i ordning för kvällen ;) !


Om en vecka är det julafton. Sjukt! Ska köpa mina sista julklappar på måndag ;) !!


När vi ligger ner sparkar de på oss.

Orken i kroppen är slut. Många tårar har runnit på min kind i dag. Magen gör ont och stressen är stor.

I dag känner jag mig totalt misslyckad. Verkligen. I 1 1/2 timme satt jag och Gunay och blev kränkta av prefekterna på Malmö högskola. De ville inte hjälpa oss. De gottar sig i att vi inte kommer vidare, "detta är tillför vuxna människor" vad fan anser ni oss vara !? Höj intagningen om ni tycker 22 år för ungt då när vi sökte. Jag har 6 års erfarenhet i barnomsorgen, + alla mina praktiker från gymnasieskolan. Följt med mamma och syster på deras förskolor. Jag har högsta betyg på VFT, men allt handlar om min skriftliga del!! Den som de vägrar hjälpa oss med. Tack vare det får vi inte komma vidare. Den högsta prefekten bara tittade på oss och sa, tyvärr, ni får vänta ett år innan ni kan fortsätta er utbildning. Tack!

Många tänker nog nu att det är klart man ska vara godkänd för att kunna ta sig vidare. Såklart, jag håller med!! I vårt fall har vi hållit på i 2 års tid med denna skriftliga del, utan någon som helst hjälp. Vi själva har fått be om möten och dylikt. Ingen som helst jävla hjälp. Orken är slut och Diego stod bara och gapade när mötet var klart. Han hade aldrig varit med om ett så dåligt bemötande av prefekter under hela sin tid i student kåren! Jag vet inte mer vad jag ska säga. . Sök ALDRIG till Malmö högskola.


Tur jag har min familj och sambo i detta, annars hade jag inte klarat det. Det var längesen jag kände mig så knäckt och misslyckad. De har tagit mitt självförtroende med sig i soporna där se kastade min framtid.

Josephine på fantasia fick mig på andra tankar efter jag blötte ner telefonen. Tack!


Tur jag har mitt fina guld som kan ge mig energi när den tagit slut. Jag älskar er.



Ga- hallen.

Vilket ös det var i går. Det var helt galet, vilka fighters! Jag och tre andra var de som fick springa och säga åt fighterna när det var deras tur att ställa sig i buren. Det var rätt coolt ;) men jäktigt. Haha. Nästan fosterställning tillslut.

Pannie (min tränare) tog SM- guld :) det var roligt att få se hennes match.

Efter vi plockade ner allt i går intog vi the tivoli för lite mat och öl. Inte alls fel :) !

I dag intar vi julmarknaden på Fredriksdal. Synd det inte var lite snö ute bara. :-/ är mysigt ändå :) !


Torsdag :)

Och fy vad skönt det är att ligga i sängen nu. Började träna i dag efter mitt uppehåll med både nackproblem och njurproblem, usch! Hoppas verkligen att sjukdomarna håller sig borta nu. I morgon kör vi ett nytt pass :) !

Lördag ska vi hjälpa till i GA- hallen. Ska bli spännande. Saknar boxningen riktigt mycket nu också efter en månads uppehåll. Galet!! Men nu jävlar!!!! :D

Nu ska vi glo på johan glans och käka en bit choklad ;) !!


Ladda ner en gratisdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu