Check!

Menar väl det. Tänkte bara klargöra några saker.

1. Detta är min blogg? Ja! Check.
2. I min blogg får jag skriva vad jag vill, utan att någon ska bry sig ? Ja! Check.
3. Du som kallade dig för Petra och skrev att jag var dum i huvudet, kan du inte skicka ett sms istället? För tror du på allvar att det finns en Petra som läser min blogg när det är ca 7 personer som läser den!? Nej just det. Check.

Men, det som inte dödar gör dig starkare. Fy fan vad stark jag kommer vara efter detta år då. För 2011 vill vi inte ha i repris. Illa! :(
Vi tar väl helt enkelt bara nya tag nästa år :) ! Hoppas jag.

Ha en fantastisk tisdag. Så ses och hörs vi :) kramas mycket där ute. Alla blir glada av lite kärlek :)


Sjuk eller frisk, bestäm dig.

Blir så trött. Nu är febern borta, tror jag. Enligt temp är den det! Men nu, istället mår jag sjukt illa, är yr och svettas. Sköterskan tror att jag kan vara allergisk, men tycker jag ska härda ut med pencillinet. Bara att göra som hon säger, väl! : ) Jag kan inte bli mer sjuk nu. . För, vart kom detta ifrån? Helt skumt. & jag som skulle jobba. :( Riktigt dåligt. Har faktiskt aldrig varit hemma så länge som jag varit denna gång. Visst, njurar är farligt och som doktorn sa så kan man bli riktigt sjuk. Jotack! 40 grader trotts febernedsättande. Inte alls ok! Å andra sidan ska jag kanske vara glad att kroppen reagerade som den gjorde då inte det andra reagerade :P ! Nu är jag ääntligen på väg att bli frisk, sen ska jag vara frisk, för detta året har jag varit sjuk FÖR ofta! PUNKT.

När livet slår hårt mot en.

När det händer mycket i livet förväntas man att sina vänner ska finnas och fånga en när man faller. De riktiga vännerna som man trodde man kunde lita på. Men fy, vilken lögn allt var! När man i frågesätter varför det blev som det blev får man tillsvar "vi mår också dåligt". Äch, jag ber om ursäkt för att jag har lagt ner min vänskap på er. Sidosatt mig själv för eran skull. Kommit till er när ni mått dåligt, kommit med råd och lyssnat! Sedan när det händer något, som tynger mig, min familj. Då finns där knappt någon. Knappt en själ som visar sitt intresse för att se hur jag/vi mår. Det är människor som jag knappt pratat med sen gymnasiet som hörde av sig till mig, i oro för att det fortfarande bryr sig och faktiskt vill veta hur JAG/VI mår. Människor som aldrig träffat min mamma som frågar hur hon mår. Sedan finns där vänner som jag trodde var de som stod mig nära, som träffat min mamma som inte ens kunde skicka ett sms, för helt plötsligt mår de också dåligt. Jag vet inte vad ni kallar det, men att ta avstånd ifrån en vän som mår dåligt och som behöver sina vänner kallar jag inte vänner. Jag är glad att jag har en vän. En vän som jag inte behöver prata med på flera veckor utan att bli ifrågasatt om jag är sur. En vän jag kan ringa precis när jag vill, oavsett hur jag mår. En vän som finns där för mig ÄVEN när hon har det som tuffast i livet, en vän som får mig att tänka positivt när jag har de mörkaste tankarna. En vän, som faktiskt tror på mig och säger åt mig i mellan åt att hon är stolt över mig och mina beslut! Säger åt mig, att oavsett vilken väg jag väljer i livet kommer hon fånga mig om jag möter några djupa dalar. Jag önskar er alla en sådan vän, för när man hittar EN sådan vän vill man aldrig byta bort henne/honom. Jag behöver inte nämna hennes namn, för alla vet vem jag pratar om. Men jag skriver det ändå, bara ifall någon glömt. Helena Skog, du är den starkaste vänskapsstjärna jag mött & mer behöver jag inte säga. Sen att jag har den bästa och finaste familjen och sambo i hela världen gör det hela inte sämre :)! Jag älskar dem till månen och tillbaka flera varv. Jag kan inte vara mer nöjd egentligen. Nu ska jag sluta vara besviken, jag känner mig bättre och ska se om jag kan röja upp här hemma lite. Blir jag inte för slut kan jag ju jobba i morgon! : ) Jag luktar dock inte hallon idag, trots dusch i går (efter en hel vecka. håret stod på riktigt av sig själv, hahahaha. rätt ballt ändå :P)

Frisk ?

Vad fan! Jag trodde att jag skulle vara frisk i dag, tillräckligt bra för att kunna göra något i alla fall. Men tji fick jag :( febern vägrar att ge med sig!

Doktorn sa att jag skulle ringa i dag om jag inte blivit bättre, så jag får ringa i eftermiddag. Har aldrig haft sån här feber. Gah.. Och jag som ville jobba :( !!


Fler läkare som henne.

Jag fick en fantastisk läkare i dag. Hon släppte mig inte. Hon gjorde väldigt mycket i undersökningsväg till och med gyn.

Hon har skickat iväg mitt urin på odling så det inte är några konstigheter. Hon kom dock fram till att det bor en urinvägsinfektion i mina små njurar. 10 dagars penicillin är det som gäller nu! Bara att lyda då jag absolut vill bli frisk.

Nu ligger jag på soffan, inte mer än så. Man blir helt slut av att bara gå ute + att det gör för jävla ont! Vila är det som gäller! :) (fast att det är sjukt tråkigt)

Lite tidningar gör att tiden går lite fortare :) !


Hemsk natt!

Jag somnade kl 20.oo i går. Vaknade i natt klockan ett och hade så ont i njurarna. Trodde jag skulle få värsta chocken när jag skulle kissa. Det fick jag inte. Men när jag skulle gå trodde jag ryggen skulle gå i bitar. Fy fan!

Somnade om vid halv tre. Med 38.c feber trotts febernedsättande. I morse när jag vaknade kunde jag inte hålla tårarna borta. Fy fan. Ringde mamma, haha! Ringde sedan vårdcentralen och hon bokade in mig direkt. Nu hoppas jag få något för detta. Svettas som en gris just nu, men det lär övergå till att jag fryser snart. Känner till min kropp nu ;) !

Nu ska jag hoppa i kläderna och snart sticka. Det kommer ju ta sin tid. Gah..

Hörs sen 💜 .


Sjuk.

Så jävla sjuk. Hjärtat rusar iväg och hög feber trots panodil! Hur kunde detta ske? Jag var frisk i går :(


Vilken helg!

Kan inte vara mer nöjd än så här!

Fredag, intro till nya kursen. Hamnade i en bra grupp :) träffade Sofia på Åhléns. Haha, vi stod där inne säkert en timme och snackade om förra lördagens bravader. Tur jag inte var ensam om raketvinet. Haha. Sedan var det bara hem, slänga in tvätten. Upp gjorde ve mig och sedan var det aw med jobbet på fantasia :) vilken härlig kväll det blev! Verkligen! Så glad att jag sökte det som ett extra knäck nu, för vilka människor. Känns som man känt dem i flera år. Fantastiska.

I går var det min prinsessas dag! Bara hennes <3 ! 6 år, vart tog tiden vägen ? Vi började dagen med busfabriken i Malmö och där rastade Emanuel mig, hahha! Snart tre och inte rädd för något. Verkligen inget :) jag åkte allt som gick att åka och gjorde allt som man kunde. Vi var helt slut så vi somnade 5 minuter i bilen hem. ;) väl hemma hos syrran var det bara att samla kraft för sedan kom fler gäster. Kan säga att jag var rätt slut när klockan var runt sex. Haha, då kom syrran på att vi skulle dricka irisch coffee (ha, stavningen på detta slår allt eller ;P) ? Och visst det gjorde vi. Haha, morfar frågade mig efter en stund om jag mådde bra för jag var helt röd i ansiktet ;) syrran kom 5 minuter senare "oh vad jag svettas". Man kan undra vad som finns i dessa drycker.

En riktigt trevlig dag var det i går. Jag och älsklingen somnade gott i bilen hem. Mamma fick väcka oss som om
Vi vore några små barn. haha..

I dag började jag och babe med mys frukost, jag fortsätter ner mot stan nu och ska träffa Carolin för en fika sen fortsätta dagen med en städning när Calle är hos sin pappa :) !

En perfekt helg <3 med perfekta människor inblandade.


Det bästa.

Jag kan faktiskt inte mer än skratta åt dem som sa att de alltid skulle finnas vid min sida. Vart är dem nu? Ingenstans. Utan istället blir "vännerna" sura när jag inte vill komma och dricka te när min mamma ligger inlagd på sjukhus.

Människor som inte har pratat med mig på år hör av sig, andra som jag trodde stod mig närma har inte ens hört av sig. Jag är riktigt jävla besviken men en erfarenhet rikare.

En annan vän fick veta en del av mitt förflutna. Något som någon annan inte vet om, förutom min familj. Jag har valt att inte berätta för jag är rädd att folk ska svika och döma. Precis som det blivit nu! Tack.

Nej, jag är riktigt trött på att hela tiden ge och ge men fan inte få något tillbaka. Nu är det slut med det. Jag tänker bara ge till vänner som ger tillbaka.

Punkt.


Sängen.

Legat i sängen hela dagen efter en raketfylla i går. Är man inte ute längre och dricker vet man inte när det slår på. Kan säga att vinet slog på i går. Haha!! Stackars Sofia som fick stå ut med mig ;)

Men, vad gör det om 100 år ;) ?


Fredag morgon.

God morgon.

Då kör vi, sista vardagen denna vecka :) ! I morgon fyller mamma år och då blir det kalas :) sen är det inflyttningsfest som gäller :) !

Ikväll ska vi inta väla, måste hitta present och något som jag kan ha på mig i morgon. Har ju inget :/ !

Här kommer en bild på min när jag och Belle var clowner ;) .

Ha en trevlig fredag :)


Mosters.

Mosters pojke såklart :) <3


Ladda ner en gratisdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu